Strona wykorzystuje pliki cookies.

Korzystając z nią wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.








... pełny artykuł jest na 21 stronie „PEN. Cukrzyca i Otyłość” w wersji PDF




JAPOŃSKA I GRECKA


Kuchnia świata dla diabetyków


Diabetycy nie mogą narzekać na brak pomysłów na dobre, urozmaicone jedzenie. Na rynku pojawiło się ostatnio wiele książek kucharskich dla osób, które muszą kontrolować poziom cukru we krwi a przez to precyzyjnie dobierać menu.



Stosowanie ścisłej diety nie oznacza jednak rezygnacja z wykwintnych obiadów i bogatych przyjęć. Brak pomysłu? Pomocną może się okazać najnowsze wydanie książki pt. „Kuchnia świata dla diabetyków” Doroty Drozd. Kremowa zupa musztardowa, tapenada, bouillabaise, yakitori z kurczaka – możemy teraz zaskoczyć gości! W poradniku znaleźć można blisko 150 przepisów zaczerpniętych z najważniejszych kuchni europejskich, a także z kuchni chińskiej, japońskiej i żydowskiej.


...




... pełny artykuł jest na 21 stronie „PEN. Cukrzyca i Otyłość” w wersji PDF








SPIS TREŚCI





* - artykuł pełny




O nas/Prenumerata/Reklama/Kontakt









Copyright © 2013-2016 www.lekmedia.pl www.diabetycy24.pl www.cukrzyca-vademecum.pl

*


Rozpowszechnianie jakichkolwiek artykułów i materiałów zamieszczonych w portalu www.magazynpen.com.pl jest dozwolone wyłącznie za zgodą właściciela portalu.